He aha ka lidocaine?

ʻO Lidocaine kahi mea hoʻomaʻemaʻe kūloko, ʻike ʻia hoʻi ʻo sirocaine, ka mea i hoʻololi i ka procaine i nā makahiki i hala iho nei a hoʻohana nui ʻia no ka anesthesia infiltration kūloko i ka ʻoki kino.Hoʻopaʻa ia i ka hoʻoulu ʻana a me ka hoʻokele ʻana ma o ke kāohi ʻana i nā kaila sodium ion i nā membrane cell nerve.ʻOi aku ka kiʻekiʻe o kona lipid solubility a me ka protein paʻa paʻa ma mua o ka procaine, me ka ikaika o ka cell penetrating hiki, ka hoʻomaka wikiwiki, ka manawa hana lōʻihi, a me ka ikaika o ka hana ʻehā mau manawa ma mua o ka procaine.

Hoʻokomo ʻia nā noi lapaʻau i ka anesthesia infiltration, anesthesia epidural, anesthesia surface (me ka anesthesia mucosal i ka wā thoracoscopy a i ʻole ka ʻoki ʻana o ka ʻōpū), a me ka block conduction nerve.I mea e hoʻolōʻihi i ka lōʻihi o ka anesthesia a hōʻemi i nā hopena ʻaoʻao e like me ka lidocaine poisoning, hiki ke hoʻohui ʻia ka adrenaline i ka anesthetic.

Hiki ke hoʻohana ʻia ʻo Lidocaine no ka mālama ʻana i ka ventricular premature beats, ventricular tachycardia, digitalis poisoning, ventricular arrhythmias i hoʻokumu ʻia e ka ʻoki ʻana o ka naʻau a me ka catheterization ma hope o ka infarction myocardial acute, me ka ventricular premature beats, ventricular tachycardia, a me ka ventricular fibrillation. me ka epilepsy hoʻomau ʻaʻole kūpono me nā anticonvulsants ʻē aʻe a no ka anesthesia kūloko a i ʻole spinal.Akā ʻaʻole kūpono ia no nā arrhythmias supraventricular.

ʻO ka holomua o ka noiʻi ʻana ma ka perioperative intravenous infusion o ka lidocaine infusion

Hiki i ka hoʻohana perioperative o nā lāʻau opioid ke hoʻoulu i nā hopena ʻino, e hāpai ana i ka noiʻi hohonu i nā lāʻau analgesic non-opioid.ʻO Lidocaine kekahi o nā lāʻau analgesic non-opioid maikaʻi loa.Hiki i ka lawelawe perioperative o ka lidocaine ke hōʻemi i ke ʻano intraoperative o nā lāʻau opioid, hōʻoluʻolu i ka ʻeha postoperative, hoʻolalelale i ka hoʻihoʻi postoperative o ka hana gastrointestinal, hoʻopōkole i ka lōʻihi o ka noho ʻana i ka haukapila a hoʻoikaika i ka hoʻoponopono hou ʻana.

ʻO ka noi ʻana o ka lidocaine intravenous i ka wā perioperative

1. E ho'ēmi i ka pane kaumaha i ka wā o ka hana anesthesia

2.reduce i ka intraoperative dosage o nā lāʻau opioid, hoʻomaha i ka ʻeha postoperative

3. Hoʻoikaika i ka hoʻihoʻi ʻana i ka hana o ka ʻōpū, hoʻemi i ka nui o ka nausea a me ka luaʻi postoperative (PONV) a me ka postoperative cognitive impairment (POCD), a hoʻopōkole i ka noho maʻi.

4. Nā hana'ē aʻe

Ma waho aʻe o nā hopena i luna aʻe, loaʻa i ka lidocaine nā hopena o ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka ʻeha injection o propofol, ka pale ʻana i ka pane ʻana o ka ʻū ma hope o ka extubation, a me ka hoʻēmi ʻana i ka pōʻino myocardial.

5413-05-8
5413-05-8

Ka manawa hoʻouna: Mei-17-2023